Balogh Lilla

FODRÁSZ / SMINKES / A BOMBMAKER ALAPÍTÓJA

A nevem Balogh Lilla, a hivatását szenvedélyesen szerető fodrász és sminkes vagyok. Minden vágyam, hogy minél többen megismerjék és elismerjék a tevékenységemet, illetve, hogy minden eddiginél szélesebb körű, magasszínvonalú szolgáltatást nyújthassak azoknak, akik biztosra akarnak menni a szakember választás terén. Az a szerencsés ember vagyok, aki nap mint nap azzal foglalkozik amit igazán szeret csinálni, épp ezért minden egyes feladatot szívvel-lélekkel valósítok meg. A szakmám iránti szeretetem pedig minden egyes újabb mosollyal növekszik, amit a vendégeim arcán látok az átalakulások során.

Budapesten, a 6. kerületben, a belváros szívében, a Hajós utcában nyitottam meg első kicsi, de annál barátságosabb hangulatú fodrászüzletemet.

MINDIG A LEGJOBBAT!

Nálam minden egyes művelet megkezdésekor a haj egészségi állapota a mérvadó első számú szempont, folyamatosan képzem magam, továbbképzésekre, szemináriumokra, szakmai versenyekre járok, napról napra nyomon követem a hollywoodi sztárfodrászok munkásságát, hogy mindig a legújabb és legkorszerűbb technikákkal dolgozhassak.