BOMBMAKER BURN THERAPY

img_20160321_165736

A hajkezelés alapötlete egy dél-Amerikából származó, ősi idők óta alkalmazott hajszépítő módszer. Ez a technika van tökéletesítve és felturbózva úgy, hogy az napjaink csodálatos, hosszú és egészséges hajkoronájára vágyó hölgyeinek az igényeit is maximálisan kielégítse. Megszünteti a haj teljes hosszán a töredezéseket és a kettéálló hajvégeket.

Garantáltan a legjobb hajnövesztő technika ami létezik, ráadásul semmiféle vegyszert nem tartalmaz! A módszer első hallásra ijesztően hangozhat, de hozzáértő biztos kezekben, a technika pontos precíz ismerete és alkalmazása varázslatos eredményt hoz. A terápiát 6-12 havonta ajánlott megismételni, a normál hajvágás helyett!

1.lépés: gyertyalánggal aprólékosan, precíz technikával, apró tincsenként körbe van égetve a haj a fej egész területén és a teljes hajhosszon. Ilyenkor megszabadulunk a haj egész felületén a töredezett, szálkás vagy kettéálló hajvégektől, úgymond “behegesztjük” azokat.

2.lépés: egy természetes masszával átmossuk a hajat, majd ollóval kiigazítjuk a hajvégeket, ilyenkor egy fazonkorrigáló minimális hajvágás történik.

3.lépés: hőpakolás. Felviszünk a hajra egy titkos receptúrájú természetes anyagokból kevert gyógyhatású keveréket, ami véglegesíti és tartósítja az eredményt. 65 Celsius fokon búrában 30 percen keresztül fejti ki hatását.

4.lépés: Mosás és szárítás.

A terápia 2,5-3,5 órát vesz igénybe átlagosan. Nem ajánlott a festéssel egy időben kérni!

Fontos! A kezelés előtt 24 órával nem érheti víz a hajat, különben dehidratálódik.Ne kerüljenek hajformázók a hajra a terápiát megelőzően, pl. hajlakk, hajhab, zselé, hajvégápoló stb.