ESKÜVŐI SMINK ÉS FRIZURA

frizura_3c

Tíz esküvői szezonnal a hátam mögött,
tapasztalt szolgáltatóként kínálom

az Esküvői Szépség Szerviz csomagot.

Minden nőnek van egy gyönyörű, várva várt nap az életében, amikor férjhez megy. Igazán boldoggá tesz, hogy számtalan esküvőn osztozhattam a menyasszonyokkal a nagy nap adta izgalomban, készülődésben és örömben. Kislány korom óta imádom az ünnepeket és a vendégségeket körülölelő atmoszférát és nagyon szerencsésnek érzem magam, mert a tavasz beköszöntével hétről hétre egy kicsit részese lehetek ennek a varázslatos légkörnek. Tíz esküvői szezonnal a hátam mögött, tapasztalt esküvői szolgáltatóként kínálom az Esküvői Szépség Szervíz csomagot, amely a nagy napra egy olyan opciót kínál a párnak és a családtagoknak, hozzátartozóknak, hogy a helyszínre utazva elkészítem a menyasszony és -igény szerint- a vőlegény, valamint rajtuk kívül maximum 5 előre egyeztetett személy frizura és/vagy smink kívánságait. Ez körülbelül 8 órát vesz igénybe és általában 7.00-15.00-ig szoktam végezni. Ez a legnépszerűbb csomag, de ezenkívül természetesen megoldható, hogy kizárólag a menyasszony készül el a kezeim között, akár a helyszínen, akár a szalonban. Ennek várható ideje, ha a haj- és sminkválasztás korábban megtörtént, általánosan 2,5-3 óra. Frizura és smink próbára is van lehetőség, ezt az esküvőt megelőző 1-2 hétben javaslom megejteni, hogy a megbeszélt és kiválasztott technikák és részletek a fejünkben maradjanak. A próba 3 órát vesz igénybe és a szalonban történik, csak hétköznapi időpontokban. Az árak az árlista menüpontban megtekinthetők.

Mint a munkám szerelmese, folyamatosan fürkészem a nők, lányok, asszonyok tekintetét, az arcukat, a hajviseletüket, a hajszínüket, a szemöldöküket, sminkjeiket, vagy azok hiányát. Az elmúlt évek tapasztalatainak, kreatív látásmódomnak és fantáziámnak köszönhetően képes vagyok egy szempillantás alatt egy más szűrővel látni az arcokat és azonnal rávilágítani a benne rejlő lehetőséget. Mit, mivel, hogyan lehetne még szebbé, még bájosabbá vagy még csábítóbbá tenni. Egy rövid beszélgetést követően könnyen beazonosítom, hogy milyen irányba és meddig mehetek el a smink és frizura választás tekintetében. Nagyon fontosnak tartom, hogy komfortosan és óriási önbizalommal viselje bárki, a kifejezetten számára megalkotott sminket és frizurát. Nálam nincsenek sablon sminkek és kontyok, mindent az egyéniséghez szabok, folyamatosan frissülő, korlátlan számú technikai megoldások és kreativitásom segítségével. Mára kiemelt kompetenciával rendelkezek az alapozó szín keverések és a natúr sminkek tekintetében is, köszönhetően annak, hogy több éven keresztül állandó munkatársa voltam több fotóstúdiónak.

eskuvoi_6
smink_4
eskuvoi_3

Az előkészületek körülbelül 8 órát vesznek igénybe és általában 7 és 15 óra között szoktam végezni. Ez a legnépszerűbb csomagunk, de ezenkívül természetesen megoldható, hogy kizárólag a menyasszony készül el a kezeim között, akár a esküvő helyszínén, akár a belvárosi szalonban. Ennek várható ideje, amennyiben a haj- és sminkválasztás korábban megtörtént, általában 2,5-3 óra.

smink_3

Frizura és smink próbára is van lehetőség, ezt az esküvőt megelőző 1-2 hétben javaslom megejteni, hogy a megbeszélt és kiválasztott technikák és részletek a fejünkben maradjanak. A próba 3 órát vesz igénybe és a szalonban történik, csak hétköznapi időpontokban.

Foglalj időpontot: 06 30 543-5860

Ha valaki szeretne dátumot foglalni a szolgáltatásokhoz, szerződésírás és 30% depozit fizetése szükséges, mert az esetleges lemondás egy másik menyasszonytól veszi el a lehetőséget feleslegesen.

Esküvői ajánlatunk

 
Szalonban: menyasszony frizurája és sminkje70000 Ft
Minden további fő10000 Ft / smink és 10000 Ft / frizura
Kiszállással: menyasszony frizurája és sminkje100000 Ft
Minden további fő10000 Ft / smink és 10000 Ft / frizura
Budapesten kívül a kiszállás200 Ft minden megtett kilométer
Próba smink és frizura20000 Ft / 3 óra

Foglalj időpontot, amíg nem késő: 06 30 543-5860

Szeretettel várunk!