Hajszerkezetújraépítő kúra

Megoldást nyújt száraz, töredezett, élettelen haj számára, a négylépéses kezelés azonnal újraépíti a hajszerkezetet, így adva vissza annak természete életerejét és ragyogását.

1. Keratinos hajfürdő

Az első lépés a keratinos hajfürdő, amelynek kettős hatása van: egy lépésben eltávolítja a hajon található összes szennyeződést, és aktív összetevői tisztítják a hajat és a fejbőrt. A sampon célja, hogy az aktív hatóanyagok (aminosavak, keratin és vitaminok) segítségével helyrehozza a haj sérült részeit, puhává, fényessé és könnyen kezelhetővé tegye azt.

A keratin komplex az aktív hatóanyagok egyike. Összetett fehérje alapú keratint tartalmaz, amit új-zélandi gyapjúból nyernek ki. Kiváló anti-age- és ápoló hatása is van egyben. A molekulák eloszlásának köszönhetően a keratin komplex lehetővé teszi, hogy a keratin mélyen behatoljon a hajba, valamint egy védőréteget hoz létre a hajszálak felületén. Az eredmény: tökéletes ápoló hatás.

2. Polimer újraépítő

Ebben a második lépésben a termék visszaállítja a haj keratinszerkezetét a hajszálak legbelsejében is. A hatóanyagai keratin, búza aminosavakat és szójafehérjét tartalmaznak, amitől a haj egészségesebbnek, fényesebbnek és erősebbnek néz ki, már az első használatot követően. Javítja a haj minőségét, és rugalmassá teszi azt.

Egyik aktív hatóanyaga a keratin. A keratin ammóniasavon alapuló anyag, amely megtalálható az emberi szervezetben is: a haj alapvető szerkezeti eleme. A haj élettel telivé válik tőle, megerősíti és rugalmassá teszi a sérült részeket. Magas fokú védelmet biztosít a mindennapi sérülésekkel szemben, amelyeket például akár egy fésülködés is okozhat. Segítségével a haj könnyen kezelhetővé válik.

A szójafehérje helyreállítja a sérült hajat, és segít megvédeni azt a további károsító kémiai hatásoktól. Egy természetes védőréteget képez a haj felületén, ápolja azt, és tartást ad neki.

Tartalmaz továbbá egy olyan vitamincsoportot, amely kimondottan olyan hajra lett kifejlesztve, amely külső hatások okozta sérüléseket szenvedett (pl. UV-sugárzás), vagy kémiai sérülések okozta problémái vannak (erős festés, hajvasalás, dauer).

E-vitamin: antioxidáns

C-vitamin: anti-ageing hatás

B3-vitamin: energizáló hatás

B5-vitamin: ápolja a hajat

B6-vitamin: sejtaktivizáló hatás

3. Hidratáló mikroemulzió

A harmadik lépés belső és külső rekonstrukcióból áll, ápoló, hidratáló mikroemulzióval. A folyékony krém amint kapcsolatba kerül a hajjal, egy lágy emulziót hoz létre, így biztosítva, hogy az aktív hatóanyagok egyből bejussanak a hajszál belsejébe. Visszaadja a haj életerejét és rugalmasságát, megnöveli a haj volumenét, anélkül, hogy elnehezítené, és érezhetően lágyabb lesz a haj a tövektől a hajvégekig. A tengeri alga és a keratinkivonat helyreállítja és megerősítik a hajszálakat mind kívülről, mind belülről. A haj azonnal élettel telivé, dússá és csillogóvá válik.

A hidratáló mikroemulzió aktív hatóanyaga a vörös és a barna tengeri alga kivonata. Tisztasága és természetes anyagokban való gazdagsága miatt növeli a haj volumenét, rugalmasságát, védi és ápolja azt. Gyulladáscsökkentő hatással bír és táplálja a sejteket.

4. Újraerősítő spray

Az újraerősítő spray a kezelés befejező része, amitől a haj ismét visszanyeri ápoltságát és hidratáltságát. Visszaállítja a haj külső védőrétegét, megelőzi a hajvégek elváltozását, a hajat pedig fényessé és selymessé varázsolja. A hozzáadott hidrolizált fehérjék, keratin és aktív hőálló részecskék ápolják a hajat, megvédik a hőtől és könnyen kezelhetővé teszik azt.

Az újraerősítő spray aktív hatóanyagai a hidrolizált fehérje és a szilikon kopolimer. Növeli a haj hidratáltságát, fényessé és ápolttá teszi azt. Érezhetően könnyebben kezelhető lesz a haj, és növeli az ellenálló-képességét a külső hatásokkal szemben.

A kezelés vegyi kezelésektől roncsolódott, főként szőkített, elgyengült, kócolódó hajakra ajánlott, tapasztalataim szerint tartóssága az első kezelést követően 4-5 hajmosásig, a második kezelést követően 5-6 hajmosásig, a harmadik kezelést követően 7-8 hajmosásig tart, általában 6 kezelés után válik tartóssá az állapot. Ajánlott havonta megismételni. A kezelés hajfestést követően azonnal is alkalmazható. A levágásra ítélt hajvég hossza általában 1/3-ra csökken! Az addig kifésülhetetlen haj, a kezeléseket követően kézzel, fésű nélkül is szépen szárítható.